torstaina, toukokuuta 5

Pääsiäinen pohjanmaalla Pääsiäiseksi menimme pohjanmaalle Laihialle ja Kurikkaan. Äitini on kotoisin Kurikasta ja isoäitini asuu siellä, samoin setäni ja serkkuni. Olin kuskina, menimme isäpuolen mersulla (joka on ihana <3). Lauantai-iltana perinteisesti kävimme katsomassa pääsiäiskokkoa. Sunnuntaina kävimme porukalla (velipuoli ja isäpuoli mukana) katsastamassa mökin vointi talven tuiskujen jälkeen. Haravoitiin pihapiiri ja saatiin kasaan oma pieni pääsiäiskokko. Maanantaina takaisin kotiin pääkaupunkiseudulle. 

battery suussa, auto puussa? 

Mummin kissalla oli meille terassin matolla kiva yllätys.

  Oli ihana istua mummolassa keinutuolissa kaikessa rauhassa. Mietiskellessä asioita mieleen nousi haikeus, ontto tunne. Aika menee niin nopeasti ja asiat unohtuvat. Pohjanmaalla perinteet ja muistot heräsivät eloon ja syvennyin muistelemaan hyviä ja stressittömiä lapsuuden vuosia mummolassa. Kävimme myös isoisäni haudalla, jossa herkistyin. Hän kuoli syksyllä 09. Siitäkin on pian kaksi vuotta.. tuntuu kun aika lipuisi sormien välistä eikä näppeihin jää kun muistoja pieninä välähdyksinä. Tuntuu kun olisin ainakin viimeisen puoli vuotta ollut henkisessä koomassa. Onneksi kesä tulee, ehkä herään talvihorroksesta.

3 kommenttia:

 1. Voi että sinulla on aivan ihana tukka! :>

  VastaaPoista
 2. ihana toi ekan rytäkän vika kuva ku sun kasvoihi tulee oksan varjo <3

  VastaaPoista
 3. Maria, kiitokset kohteliaisuudesta ja mahtavaa jos tykkäät. Kaikki ei tykkää, koska liian räväkkä, mutta nämä oranssinpunaiset kikkurat ovat mun juttu :)

  Sanna, joo se oli vähän vahingossaki. Siel oli magee auringonlaksu ja sit seurasin kissaa melkeen pusikkoon ja nappasin pari kuvaa ja niihi tuli mageet varjot 8)

  VastaaPoista