keskiviikkona, helmikuuta 9

Tervetuloa

Tänään, varsin kirpeänä helmikuisena iltana päätin luoda oman blogini. Ystävättäreni Sanna on jo hetken linkannut minulle mielenkiintoisia blogeja ja suunnitellut aloittavansa oman, kunhan olisi kamera. Sattumoisin olen hankkimassa parin viikon sisään tälläisen kätevän esineen, jolla saan ikuistettua elämän pieniä hetkiä.

Saa nähdä miten tämä blogi lähtee luonnistumaan, mutta ideoita löytyy! Vihdoin löytyi paikka johon voin kirjoitella mietteitäni, esitellä raapustuksiani ja maalauksiani, linkata biisejä, lyriikoita, runoja, mielenkiintoisia kuvia netistä, lisätä reseptejä ja omia kuvia hienoista paikoista ja vaatteista.

Olen abiturientti ja nyt kun koulu ohi ja kirjoitukset edessä, ajattelin piristää päiviäni ja purkaa stressiäni rakentavalla tavalla tänne blogiin. Vihdoin alkoi lukulomakin. En sitten tiedä tuleeko siitä rankka luku"loma"... itseni tuntien sanoisin siitä tulevan "luku"loma. En malta pysyä neljän seinän sisällä, enkä osaa sanoa "ei", kun kaverit ehdottavat menoa. Ja sitä he usein tekevätkin.

All in all, tervetuloa lukemaan blogiani! Itseni takia tähän ryhdyin, mutta hieno homma jos tyylini, mieltymykseni ja linkkini miellyttää myös sinua ja löydät niistä iloa.

3 kommenttia:

  1. Stalkkasin tämän facebookista :>
    Varoitan, bloggaamiseen jää helposti koukkuun! :D

    VastaaPoista
  2. Joel hiljaa, yritän kerranki tehä jotain rakentavaa koneella, ku lopetin wowinki! Toivon et tää pysyy asiallisena, eikä mee mun normaaliks perseilyks.

    Anni, joo! Oon jääny jo haha : D

    VastaaPoista