torstaina, helmikuuta 10

Huomenta
Heräsin klo 11 oikealla jalalla, sillä sää oli mitä mainioin.. Odotan kevättä kuin kuuta nousevaa ja kirkas auringonpaiste tuo kevät-fiiliksen. Keitin kupin teetä, makuna Earl Grey- klassikko ja ryöstin muutaman suklaakeksin kaapista. Asetuin tukevasti olohuoneeseen läppärin kanssa ja päätin isäpuolen varsin vanhalla kameralla nyhväistä muutaman kuvan aamustani. Aloitin Joe Abercrombien The Blade Itself -kirjan, jonka nyysin siskoni mittavasta kirjahyllystä. Nyt täytyy kyllä aloittaa opsikelu, huomenna on äidinkielen tekstitaidon yo-kirjoitukset! Apuvaaaa..


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Upea tunnelma ja justiinsa sellainen asetelma, jossa voisin viettää tuntikausia... Lempiolotilani <3 Hyvä kirja, teetä, vähän naposteltavaa, yksin kotona sohvalla auringon paistaessa ulkona kauniissa talvipäivässä.

  Pitäis kai joskus lukea toi kirja :D:D Eilen rupesin taas lukemaan Abaratia, ja tempauduin siihen ihan täysin! En ole pitkään aikaan lukenut ns. vapaavalintaista kirjallisuutta (eli ei-kurssikirjoja) ja tuntui hitsin hyvältä taas lukea... Pitää varata aikaa lukemiselle vastedes!

  VastaaPoista
 2. Kirjotin äsken kommentin, ja älysin vasta sen jälkeen, että kuka oot :D Sit muistin et näin Abaratin sun sängyllä ja tyyppi pelaa The Wicheriä. Mun sisko! :D haha.

  Joo, liian harvoin tulee tartuttuu kirjaan enää, ja toiki minkä alotin ni jäi tunnin kahen jälkeen ja sun hyllyssä takas! Koulussa lukee niin paljon, että outoo ajatella ottavansa käteen ylinmääräisen kirjan ku tulee kotiin ;D Mut ihana tapa paeta maailmaa hiih.

  VastaaPoista
 3. Fail Krisu! Etkö muka tunnistanut nikkiä Silbariemnjis? :P Se tarkottaa hopeakettua saameksi. Oon käyttänyt sitä jonkun verran mut en kai sit missään sun tietämässä yhteydessä.

  Ja mun livejournalissa lukee jotain vieraillekkin näkyviä merkintöjä, joiden pitäs olla aika selviä :D

  Pöhkö <3

  VastaaPoista