lauantaina, joulukuuta 31

:)

Lontoo, joulukuu 2011.

Vuosi 2011.. Mistä aloittaa? Miten kuvailla sitä kaikkea? Mihin se minut toi?


Kaikkea en pysty enkä osaa muodostaa sanoiksi. Yksinkertaisesti vuosi 2011 oli elämäni monimuotoisin, opettavin ja kokemusrikkain vuosi. Se toi hyvin uusia asioita elämääni. Se alkoi uudella elämänvaiheella, johti synkempään kevääseen, henkisestä koomasta heräämiseen ja valmistumiseen kesän kulmilla sekä kesällä moniin opettavaisiin kokemuksiin ja uusiin tilanteisiin matkatessani maailmalla. Lopuksi se johti ajatusmaailmani mullistumiseen ja eräänlaiseen valaistumiseen elämästäni.
 
Kuluneena vuotena menetin asioita, mutta sain vielä enemmän.
Elin hyvin epäterveellisesti, mutta ymmärsin terveyden merkityksen.
Koin harmaita hetkiä, mutta koettu ilo voitti monenkertaisesti.
Kulunut vuosi oli "viimeinen teinivuoteni", sillä nyt olen siirtymässä uudelle kymmenykselle.

Olen päätynyt elämäntilanteeseen, johon en olisi vuoden alussa osannut itseäni kuvitella millään. Elämä on täynnä yllätyksiä ja käännöksiä, joita en osannut odottaa. Vuodenvaihdetta kohden mutkat ovat matkalla suoristuneet ja oma kultainen keskitie löytynyt. Arvostan mitä minulla on ja tiedän mitä haluan.

Palapelin palat eivät ole enää sekaisin vaan ne loksahtelevat paikoilleen ja nään vuoden 2012 valoisana nousukautena. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että taito liikutella palasia on parempi, kun lukita niitä paikoilleen. Tämän pelin paloja kannattaakin välillä sekoittaa uuden mielenkiintoisemman näkökulman saamiseksi. Minulla on suuret odotukset vuodelta 2012 (yliopisto, kotoa muutto, ihmissuhteet), mutta en aio pettyä vaikkei kaikki menisi suunnitelmien mukaan. Näkemiin vuosi 2011 ja tervetuloa tulevaisuus!

Vuosi vaihtuu hymysuin, jonka odotan pysyvän vielä pitkälle seuraavaan vuoteen. Kiitokset muutamalle nimeltämainitsemattomalle henkilölle ja omalle asenteenmuutokselle :)

Oh dear, that was some deep shit. Anyhow, starting the year 2012 with :) on my face.

/sleep>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti