maanantaina, syyskuuta 26

Viikonloppu vaimon kanssa

 Lähin keskustaan kiertelemään kauppoja Sannan kanssa ja löytyki paita, koru ja uudet korot Spiritstoresta. 
Kamppi, metro

Nää pahkinät mun lempparei! (porvaripähkinät)söpö!

Irish Coffee omnom

Käytiin Cafe Javan yläkerrassa nautiskelemassa kalliit mutta herkulliset juomingit ja höpöttelemässä turhuuksia.


Yö meni valvoessa ja ite sain unta vaan hieman päälle 2h, ennenkun aamulla Sanna herättää kello 07 maissa. Tarkotus oli lähteä Valtterille kirppislöytyjä haalimaan. Arvaa olinko pirteä vaiko tosi pirteä.. Aamu meni kulmat kurtussa vaikka vaimo toi teetä sänkyyn ja laitto pirteetä musaa. Ulkoilmassa fiilis parani!


Kirpparilta tarttu matkaan vaikka mitä mahtavaa ja kului vain n.15e! Kaasunaamari (laukku mukana), klassinen vanha herätyskello, muutama isohko ruosteinen avain, jakkutakki, sininen pilkullinen (pin-up) paita ja kenties jotain muuta mitä en muista :)


Kokattiin (Sanna kokkas) Sweet & Sour kanaa kasa kummallekki ja pistettiin The Rocky Horror Picture Show leffa pyörii. Taisin nukahtaa 15min jälkeen ja muistan jotain hyvin outoja unia. Muutenkin hieman pimeitä väsyjuttuja ja hyperaktiivisuutta oli ilmassa. 
Myöhemmin Sanna pläjäytti mun päähän uudet punaset ja leikkas. Kikkurat sujautti ennen kun lähin kohti Vantaata kaverien synttäreille. On niin kätevää kun henkilökohtainen kampaaja <3

Vklp meni koroissa kipitellessä

1 kommentti: