keskiviikkona, syyskuuta 14

Jamming in my car

Elämäni on tällä hetkellä hektistä ja hyvä kun ehtii juoksevat asiat hoitamaan. Kaikenlaista jännää tapahtumassa. Usein en ehdi pysähtyä ja mietiskellä elämän mutkia ja tapahtumia syvällisemmin. En oikein osaa ottaa asioita erityisen vakavasti enkä murehdi ja märeksi asioita pidempään kun vilahtavan hetken. Elämä rullaa muutenkin liian kovaa eteenpäin. En siis murehdi, jännitä tai stressaa pahemmin.

Huomaan, että tämä nykyinen elämänasenteeni on mahtava. Oikein mikään ei saa oloa haikeaksi tai suruiseksi. Syksyinen harmaa sää, työkiireet ja kaipaus on läsnä, mutta mielestäni syksyisessä sateessa on kiva juosta lenkkejä, töissä saan auttaa ihmisiä ja ikävä vaan saa ymmärtämään mikä on tärkeää. Odottelen innoissani talven tuloa ja sitä mitä se tuo tullessaan. 

Ajan autolla paljon, aamuisin töihin ja tullessa töistä ja ympäri pk-seutua seikkailessa. Nämä pienet hetket yksin autossa stereot täysillä jumputtaessa lempimusiikkia ja bilemusaatuo hyvän fiiliksen.
Olen onnellinen. Älyän sen päivittäin huristellessani yksin jammaillen, varsinkin jos on hyvä ilma. Kaikki asiat järjestyy ja loksahtaa aina jotenkin kohdalleen, oon todella kiitollinen ja onnellinen siihen mitä mulla on ja mihin suuntaan mun elämä on menossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti