keskiviikkona, elokuuta 31

Sweet tooth?
>8)))


omnom?

Kesä meni lievästi sanottuna nautiskellessa erilaisia nautintoaineita. Ei ollut mitkään terveellisimmät elämäntavat. Valvominen, juominen, syöminen... en ole varmaan ikinä tehnyt noita kolmea niin paljon kun tänä kesänä. 

Syksyisen arjen myötä paheet on helpompi laittaa syrjään ja keskittyä elämään terveellisesti. Ensimmäinen etappi oli aloittaa kuntoilu uudestaan. Sen olen oikein mukavasti saanut käyntiin, vielä paremmin kun hommaan salikortin Elixiaan (Tikkurila, Stadi). 

Ruokapuoli alkaa kunnostautua vähitellen, herkkujen vähentäminen onnistunut mainiosti. Tänään olin ruokakaupassa enkä muista millon viimeks ostanu näin terveellistä kassillista. Vesimelonia, viinirypäleitä, tomaatteja, kurkkua, porkkanoita, porkkanalettuja, maitoa, mehukeittoa, raejuustoa, kalaa. Nyt sitten eksyin blogeihin pyörimään ja löysin kasan kuvia herkuista. Ensin teki vaikeuksia pitää perse penkissä eikä pomppia jääkaapille, mutta nyt huomaan, että kun oottaa 10min niin se menee ohi. Mahtavaa!

Enää olisi jäljellä unirytmin tasaaminen.. se ei olekaan helppo homma mun kohdalla. Arkisinkin menen nukkumaan yhden jälkeen, herätyskello seiskan jälkeen päivittäin. 5-6h unilla ei pötkitä pitkälle, toisin sanoen nukun töissä kun mua ei tarvita. Ei toimi.


Mmh, näitä tekee paljon enemmän mieli enkä pysty vastustamaan!
Nyt pinkasen sinne jääkaapille.. hakemaan vesimelonia ja viinirypäleitä!

Ps. Pahoittelut jos iski makeanhimo! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti