sunnuntaina, elokuuta 28

Autumnal awakening

Tervehdys!

Tänä kiireettömänä sunnuntai-iltana ymmärsin syksyn tulleen. Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt uudessa työpaikassa kouluavustajana. Kesälaitumet ja reissut ovat takana ja on ollut aika laskeutua pilvistä kiireiseen arkeen. Tänään olisin voinut lähteä ulos ystävien kanssa, mutta päätin jäädä kotiin. Viettää koko sunnuntain yöpuvussa ilman meikkiä, hiukset sojottaen ja nautiskellen tylsyydestä, sillä tämä on ainut päivä koko viikkona kun ehdin hengähtää. Sama rumba jatkuu ensi viikolla ja koko syksyn kylmään talveen asti. Töitä löytyy 43h viikossa, tanssiharjoitukset, yo-uusintoihin lukeminen ja kesäkilojen hätistäminen.

Tämä vuoden 2011 kesä oli elämäni paras kesä. Reissuja, uusia tuttuja ja kaikkea muuta jännittävää tuli koettua runsaasti. En vieläkään ole päivittänyt kesän Interreililtä mitään! Satoja ja satoja kuvia löytyisi todistusaineistoa kesän hulinasta, mutta olen liian laiska päivittämään mitään! Suurimman osan kesästä blogini on lojunut hylättynä ja yksinäisenä. Nyt on tullut syksyinen asioiden järjestäminen ja unirytmin tasaaminen, voisihan sitä bloginkin päivittää ja herättää taas eloon.

Uskon, että blogini suunta muuttuu enemmän piirrustuksieni ja musiikkilöytöjen kuin oman naamani esittelyyn.

Tässä muutama hyvään fiilikseeni sopiva sunnuntainen fiilistely-biisi bändiltä nimeltä Incubus. Illan löytö, hieman erilaista musaa mitä yleensä kuuntelen, mutta maistuu nyt oikein mukavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti