maanantaina, marraskuuta 5

Ryöstö




Viime vuosina olen ollut varsin tiiviisti yhdessä rakkaan Sannani kanssa, kuten monista päivityksistä näkyy. Valitettavasti viime kesän jälkeen kummallakin alkoi uudet elämät ja tiemme ovat menneet liiankin kauas toisistaan. Sanna muutti Helsingistä Vantaalle, kun itse menin vastakkaiseen muuttoliikenteeseen. Kerrankin sain Sannan ulos ja pidettiin kunnon tyttöjenilta. Ensin italialaiseen ravintolaan Bravuriaan Kampin lähelle. Se oli huono kopio Vapianosta, mutta oli hyvää! 







Jälkkäriksi vedettiin hyisessä Helsingin yössä Twisterit! Mikä sen parempaa kun näpit jäässä lipittää mehujäätä ;) Jatkettiin Navy Jerry's Rum Bariin, jonka bongasin aikasemmin syksyllä Limeksen Approilla. Aivan ihastuttava paikka, harmi etten älynnyt tuolloin ottaa enempää kuvia paikasta. Soitetaan mahtavaa klassista rockia 60-70 luvuilta ja sivustettu laivasto ja pin-up tyylillä. Eli olin heti myyty. Tänne vein Sannan, joka tilasi meille tiskiltä "jotain ihanaa" ja saatiin hurjat drinksut! Matka jatkui vielä perinteisesti bäkkärille, mutta vanhuksia kun meitstä on tullut, niin aikasin kotiin zzz :)

Oi kun olin kaivannut Sannaa! Nyt aijon ryöstää sen useammin, koska Sanna on paras lääke syysmasennukseen ja talvihorrokseen. Ei ihme, että blogikin heräsi eloon heti kun tää muija tuli takas kuvioihin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti