torstaina, lokakuuta 20

Valokarnevaali

Sisko kyseli josko lähtisin hänen kanssaan sunnuntai-iltana 16.10 Linnanmäelle valokarnevaaleihin ja Linnanmäen kauden päättäjäisiin. Paikan päällä tavattiin klo 18, jolloin oli vielä sen verran valoisaa, että valokarnevalisointia sai odottaa. Saatiin ranteeseemme killumaan iltahupi-rannekkeet puoleen hintaan siskon lintsilla työskentelevän ystävän kautta. Mahtava päästä viettämään laatuaikaa siskon kanssa. Sen jälkeen kun kyseinen murlokki muutti omaan asuntoon kotoa, en ole tarpeeksi päässyt imemään hänen kutkuttavaa ja inteligenttiä seuraa.

Omaksi pettymykseksi monet hurjimmat laitteet ja mm. uusin Ukko oli suljettu. Käytiin sitten vanhoja ja tuttuja laitteita läpi. Huomattiin siskon kanssa, että meistä on tullut vanhoja kun ennen niin tylsäksi käyneet laitteet ottivatkin mukavasti mahanpohjasta. Meijän lempparit on mustekala ja viikinkilaiva! Sisko ei kieputtimeenkaan enää kehannut ;>

Hiukset ilmoissa hulmuten aika kului ja pimeä saapui paljastaen Linnanmäen upean valaistuksen. Upeinta oli ehdottomasti kaudenpäätös-ilotulitukset. Olen monesti ilotulituksen SM-kisoja ihastellut Töölön lahdella, mutta ei ne vedä vertoja lintsin tulitukselle. Oli hienomahtavahurja 8)Valitettavasti kamera teki välikuoleman, joten en saanut hyviä kuvia lintsin valoista. Onneksi se heräsi sopivasti ilotulituksien ikuistamista varten.

Oli muuten painajaista päästä autolla klo 22 jälkeen pois kun paikka suljettiin. Kauhea ruuhkaryysis! No sain heitettyä siskon kotio ja piti lähteä itsekkin tuutimaan, kun töitä seuraavana päivänä. Päädyin kuitenkin Sanna-vaimon houkuttelemana keskustaan Le Bonkkiin tanssimaan itseni hiestä märäksi. Hitsi kun oli autolla, halvimmat juomat ikuna!

Tässä Linnanmäen kuvapläjäys:

Mun reppu lapsuudesta! Sisko virittyi lapsenmielisyyteen.
Kurpitsat on kavereita

Lintsiburgerin ranet on parhautta, aina pakko päästä mussuttaa kierreranskiksii!

Raptorit on kavereita

R2D2 on hyvä kaveri

"SW! ota kuva!!"

2 kommenttia:

  1. Tosi makeita noi ilotulitus kuvat <3 Ja kyllä tuli hymy tolle Star Wars kuvalle xD

    VastaaPoista
  2. Eihän mun kamera niitä hienosti silti osainnut ikuistaa. Hehe hyvä että toi hymyn ! ^^

    VastaaPoista