keskiviikkona, maaliskuuta 16

Biologian yo

 Tomaatti-vuohenjuusto keittoa ja valkosipulipatonkia mozarellalla, uunam
Miten niin muka sotken ja pilaan kirjat? : <

Oon ainaki leikisti lukenu :)

slurps, kuuluu mun tulevaisuuden ammattiin, hopefully!


That's one wicked sea cow.. O_O
Kääpiö-Sanna ja kääpiö-auto


Kumisaapasanna

Eilen tiistaina ilta meni biologiaa kerratessa.. Sanna pamahti oven taakse Nellin kanssa ja toi messissä twister-mehujäät, joita me rakastetaan. Kivan kirpee sää syödä kevään eka tikkujätski ulkona! Käytiin lenkkeilyttämässä ja kusettamassa Nelli-karvakasa. Kiva piristys ahistavaan paniikkikertaukseen.

Bilsan yo meni tänään mukavasti, muttei täydellisesti, jota tietenkin biologia-perfektionistina hain. Ei taida tarttua L :( mut ei se mitää! Aamulla oli just rento olo, ei mitää paniikkia. Nyt sit lagaan koneella ja päivittelen blogia, kun viime päivinä ei ole kerennyt. Enkun yo on perjantaina, mutta huomenna ehtii kerrata. Tosin en ole englannin kirjoja koko keväänä avannutkaan.. mielestäni leffojen kattelu enkunkielisillä teksteillä on tarpeeksi ^^ M tulee kuitenki..

Tänää oli tarkotus mennä nollaa pää alkoholin kera keskiviikko-baariin, mutta tuskin jaksaa sittenkään. Yöksi varmaan yllätysyllätys Sannalle (voisin sanoa tätä jo seurusteluksi) kattomaan jotain hölömölö-leffaa ja mussuttaa maha kipeeks. Nams

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti